Keukens

Authentic Kitchen

Robuust, duurzaam en industrieel

Authentic Kitchen

Authentic Kitchen heeft een rijke geschiedenis in het produceren van stalen keukens. De keukens zijn robuust, duurzaam en hebben een industriĆ«le uitstraling die doet denken aan de stijl van de jaren '20. 

In combinatie met een toewijding aan vakmanschap en kwaliteit zorgen de volgende unieke kenmerken voor een keuken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en bestand tegen de tand des tijds.

  • Handgemaakt vakmanschap: Het feit dat deze keukens met de hand worden gemaakt, benadrukt de aandacht voor detail en de zorg die wordt besteed aan elk onderdeel.

  • Donker staal: Het gebruik van hoogwaardig donker staal biedt een eigentijdse en toch warme uitstraling aan de keuken. Daarnaast voegt het ook een stoer en industrieel aspect toe aan het ontwerp.

  • Poedercoating: De mogelijkheid om de keukens transparant of in elke gewenste kleur te poedercoaten, biedt een scala aan mogelijkheden voor personalisatie, waardoor klanten de keuken kunnen afstemmen op hun individuele stijl en voorkeuren.

  • Staalconstructie: De gebruikte materialen, zoals stalen rompen en deuren, zorgen voor duurzaamheid en robuustheid, wat resulteert in een keuken die lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

  • Houten laden en legplanken: Het toepassen van houten laden en legplanken biedt een contrast met het staal en voegt warmte en textuur toe aan het ontwerp, waardoor de keuken een meer uitnodigende uitstraling krijgt.

  • Modulaire opties: De modulaire opzet van deze keukens maakt ze flexibel en aanpasbaar aan verschillende ruimtes en behoeften, waardoor klanten een keuken kunnen creĆ«ren die perfect past bij hun levensstijl en wensen.

  • Ervaring en geschiedenis: Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van deze keukens, kan worden benadrukt dat het bedrijf een bewezen staat van dienst heeft in het produceren van hoogwaardige, op maat gemaakte keukenoplossingen.


TerugKvK nr: 27074301
BTW nr: NL007393891B01