Keukens

Composit

Design, luxe en functionaliteit

Composit

Composit is een vooraanstaand Italiaans familiebedrijf gevestigd in Pesaro, dat uitblinkt in keukendesign en vakmanschap. Hun assortiment omvat een breed scala aan keukenmodellen die variëren in stijl, van modern tot klassiek, en elk model belichaamt de kenmerkende Italiaanse esthetiek van luxe en verfijning.

  • Onderscheidend: Wat Composit onderscheidt, is niet alleen het oogverblindende design, maar ook de nadruk op functionaliteit en topkwaliteit. Alle fronten zijn minimaal 22 mm dik, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie. De corpussen van de keukens zijn standaard 80 cm hoog en 61,6 cm diep, waardoor ze voldoen aan de ergonomische standaarden voor comfortabel gebruik.

  • Hoogwaardig: Composit integreert hoogwaardige interieursystemen van Kesseböhmer als ook laden van Blum Legrabox, deze staan bekend om hun soepele werking en duurzaamheid. Dit zorgt voor een moeiteloze ervaring bij het openen en sluiten van kasten, waardoor de functionaliteit van de keuken wordt verbeterd.

  • Kleuren en materialen: Wat betreft afwerkingen biedt Composit een uitgebreide selectie aan kleuren en materialen, waaronder laminaat, mat en hoogglans gelakte oppervlakken, speciale laksoorten, verschillende fineersoorten, Fenix en beton. Daarnaast zijn er diverse greepopties beschikbaar, waaronder greeplijsten, gedeeltelijke greeplijsten en prachtig geïntegreerde grepen, die bijdragen aan de esthetiek van de keuken.

  • Veelzijdig: Architecten en ontwerpers waarderen de veelzijdigheid van Composit keukens, omdat ze kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen en ruimtes, van moderne loftappartementen tot klassieke herenhuizen Met hun combinatie van uitmuntendheid in design, luxe afwerkingen en ongeëvenaarde functionaliteit blijft Composit een toonaangevende keuze voor hoogwaardige keukens wereldwijd.


Download de nieuwste brochure

Terug

Composit
Composit
Composit
CompositComposit
Composit
Composit
Composit
CompositComposit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit
Composit


KvK nr: 27074301
BTW nr: NL007393891B01