Media

Probewa in Messezentrum Kirchlengern

Nieuw private label concept

Zoals ieder jaar worden in het Messezentrum Kirchlengern de merken binnen Probewa omlijst met diverse apparatuur- en werkbladenmerken. Naast de keukenmerken Mereno en Riverdale en het concept SmartCollection by Probewa zijn dat dit jaar: Quooker, OA, Wave, Arte, Samsung, Bosch en Smeg. Art of Kitchens is te vinden aan de Klosterbauerschafter Strasze 27 te Kirchlengern.
 
Probewa lanceert met SmartCollection dit jaar een nieuw private label concept. Probewa hierover: “Dit is een ruim en zeer commercieel keukenprogramma gericht op de Nederlandse markt. Met het complete assortiment aan fronten van kunststof en lak tot en met fineer en massief hebben we de keukendealer veel te bieden. SmartCollection keukens worden gemaakt van alleen de allerbeste materialen en hebben voor concurrerende prijzen een gegarandeerde kwaliteit. Fris, nieuw, trendy is de sfeervolle ruimte die speciaal bij Art of Kitchens voor SmartCollection is vrijgemaakt.”
Ook de Artego showroomkeukens bij Probewa zijn weer volledig vernieuwd. “Door constant te investeren in het product blijft Artego zich ontwikkelen. Na de introductie van het nieuwe raster en onderkasten van 78 cm hoog is nu het binnenwerk aan de beurt; een ware metamorfose. Ook is er flink wat nieuws op assortimentsgebied. Denk aan de kleur Carbon zwart die in het hele programma is doorgevoerd, twee nieuwe betonlook kleuren en een geheel nieuwe stijl in brons en titaangrijs.”
Tot slot natuurlijk Mereno keukens van eigen bodem met de specifieke signatuur van Dutch Design. “Dit jaar staat Mereno weer flink in de schijnwerpers bij Art of Kitchens. Het aanbod varieert van landelijk, tijdloos tot ultramodern design. Spectaculair is de nieuwe keuken die op de Küchenmeile zal worden gepresenteerd. Absoluut Mereno waardig en dus hoogwaardig.” 
“Het aroma van vers gemaakte pizza’s zal dit jaar onze stand bij Art of Kitchens omdopen in Italiaanse sferen”, belooft Arte. “De pizza’s worden bereid op een marmerlook werkblad met een kristalglans, gemaakt van Dekton in de kleur Tundra -uit de Dekton XGloss collectie-, geïnspireerd op natuursteen. De witte ondergrond gecombineerd met de grijze aders zorgen voor een authentieke uitstraling. De pizza keuken is voorzien van een Smeg oven uit de nieuwe collectie.”
Dekton XGloss heeft zijn eigenschappen te danken aan het geavanceerde Nano technologisch proces en een mechanisch polijstproces. Deze zorgen voor waterafstotende eigenschappen, waarmee het materiaal goed bestand is tegen vlekken. Bovendien heeft het materiaal een hoog hardheids- en weerstandsniveau. Daarnaast zullen bij Arte de composiet-kleuren Marquina, Statuario en Iconic Black gepresenteerd worden. Naast de eigen stand laat Arte ook een aantal keukenbladen zien, elders bij Art of Kitchens. Zo zijn Sensa Black Beauty suede van Cosentino, Marmer Carrara, Dekton Fossil, Iron Grey en Beton Riverwashed van Neolith TheSize te zien.

Keer terug naar het overzicht
KvK nr: 27074301
BTW nr: NL007393891B01